Toernooien seizoen 22/23

This page in english   -  Diese Seite in Deutsch   -  Cette page en français
Voor de vertaling maken we gebruik van Google vertalen.)

Dit seizoen 22/23 heeft REL twee TBM toernooien gepland. Natuurlijk hopen we weer veel aanmeldingen te mogen ontvangen, zodat we met veel rugbiërs en fans samen kunnen komen en onze sport mogen beoefenen! REL heeft twee mooie natuurgras rugbyvelden, een geoutilleerd clubhuis en moderne kleedkamers en douches en niet te vergeten: enthousiaste (bestuurs)leden, die van elk toernooi een feestje (willen) maken.
Dus clubs, in binnen en buitenland, meldt jezelf nu aan!

Iedere club willen wij de kans geven om aan onze toernooien deel te laten nemen. Onze toernooidagen worden druk bezocht, dus vragen we de clubs (of cluster) met één team per categorie in te schrijven. Twee weken voor de toernooidagen zullen we bekijken of de mogelijkheid er is om met een 2e team in een categorie in te schrijven.

Herfst toernooi voor Turven (U8), Benjamins (U10) & Mini’s (U12)
- Wedstrijddatum: zaterdag 29 oktober 2022

Pré Paastoernooi voor Turven (U8), Benjamins (U10) & Mini’s (U12)
- Wedstrijddatum: zaterdag 1 april 2023

Voor toernooien voor Cubs, Junioren, Colts en Senioren hou deze pagina in de gaten.

Voor de TBM toernooidagen gelden onderstaande inschrijf aandachtspunten:

- Maximale deelname aan inschrijvingen teams:
  - 16 x U8 teams
  - 16 x U10 teams
  - 10 x U12 teams

- Prijzen voor de top drie en een herinnering voor alle deelnemers (+ broodje knakworst)

- Inschrijfgeld € 50,- per team.

Op al de wedstrijddagen zal er voldoende eten (frites, snacks en broodjes) en drinken te verkrijgen zijn tegen normale betaling.

Rugby trip combineren met een van de wedstrijddagen bij R.E.L.?
We kunnen ons voorstellen dat een rugbyclub met zijn jeugdafdeling(en) de jaarlijkse “Trip” wil koppelen aan een van onze wedstrijddagen. Mogelijk kunnen wij jullie op gang helpen voor een dagindeling met de uitjes uit onze regio en eventuele overnachtingsadressen.

Wilt u uw team(s) inschrijven, stuur dan s.v.p. een e-mail naar onderstaande contactpersoon. Zijn er verder nog vragen en/ of opmerkingen, neem gerust contact met ons op.

Met sportieve groet,
Rugbyclub Etten-Leur.

Voor informatie en inschrijvingen:
Wanne Wevers
+31 (6) 55 89 27 47