Cubs (12-13 jaar) - U14

Teammanager(s)

Femke de Leeuw

Trainingstijden

De Cubs trainen dinsdag- en donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.
Afmelden voor trainingen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en afmelden voor een wedstrijd bij de trainer.

Competitie

De REL Cubs 1 spelen samen met RC Tovaal Cubs 1 als clusterteam CL ZeBra Tovaal/REL 1 in de landelijke competitie (Cubs Bowl poule A, 1e fase) waarbij in het eerste deel van de competitie bepaald wordt welk nivo de teams in het 2e en 3e deel van de competitie tegen andere teams van eigen nivo zullen uitkomen. Dit om de spelvreugde en uitdaging zo hoog mogelijk te houden. Aan het eind van deze competitie zullen er, afhankelijk van de eindstanden, playoff’s gespeeld worden voor het Nederlands kampioenschap. De wedstrijden van de Cubs vinden plaats op zaterdag.

Programma en standen

Klik hier voor speelschema en uitslagen