Actuele speelschema's

Cubs (CL ZeBra REL/Tovaal CU 1)          .

Cubs Shield Poule D - 2e fase

Junioren (REL JU 1)

Junioren Bowl Poule B - 2e fase

Colts (CL Southern Warriors CO 1)

Colts Plate - 2e fase

Heren 1 (RC Etten-Leur 1)

2e klasse Zuid Heren - 1e fase

Heren 2 (CL RED)

4e klasse Zuid Heren - 1e fase

Rugbyclub Etten-Leur in Sjors Sportief en Creatief

Goed nieuws voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Etten-Leur! Deze week ontvingen ze van Sjors Sportief en Sjors Creatief de nieuwe ‘Sjorsboekjes’. Hiermee kunnen ze tot aan de zomervakantie weer ruim zestig sport- en cultuuractiviteiten ontdekken.

Wethouder Ger de Weert reikte woensdagochtend 9 november het eerste boekje uit aan jeugdburgemeester Alain Koroma tijdens een sportieve kick-off bij brede school De Vleer. Van badminton en turnen tot en met schilderen en dansen: dankzij Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen in Etten-Leur ook dit jaar weer vrijblijvend ontdekken welke sport of creatieve activiteit het beste bij ze past. Voor meer info: https://www.sjorsetten-leur.nl/

Natuurlijk staat Rugbyclub Etten-Leur ook in het boekje, op bladzijde 41. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

2022 23 Sjors00VP2022 23 Sjors41Rugby2022 23 Sjors41RugbyQR

.