ccc logoNIEUW: Klik op bovenstaande logo om op onze nieuwe webshop pagina te komen.

3e fase voor de CJCs is al weer lekker op gang

Gelukkig mogen we weer wedstrijden spelen! De eerste 3 zijn alweer gespeeld. Het is hard werken, maar onze Rellers laten zich goed gelden. Kijk voor de diverse wedstrijdverslagen en foto's via het menu op Teams >> Wedstrijdverslagen

19 februari is er een JuCo Saturday. Dan spelen de Junioren en Colts thuis bij REL.  19 maart is er weer een Super Saturday, dan zullen zowel de Cubs. Junioren en de Colts bij REL spelen.
Kom vooral kijken, de spelers aanmoedigen én schuif vooral ook in het clubhuis aan voor een drankje of een hapje. Ons barteam staat klaar voor jullie !.

Dit zijn de links naar de speelschema's van de categorieën:
HEREN 1 (RC Etten-Leur), 2e klasse Heren Zuid Plate, 2e fase
HEREN 2 (CL RED), 4e klasse Heren Zuid-Oost Plate, 2e fase