ccc logoNIEUW: Klik op bovenstaande logo om op onze nieuwe webshop pagina te komen.

27-11-2021: Corona update (pdf - bestand)

2e fase voor Cubs Junioren en Colts is van start

Afgelopen weekend zijn de wedstrijden voor de Cubs, Junioren en Colts in de 2e fase begonnen. Zomaar wat steekwoorden: een mooie try voor onze Cub Linze, de Junioren waren sterk en de Colts hadden een zeer spannende wedstrijd met een nipte overwinning. Bekijk via het menu   TEAMS >> Teamverslagen   de diverse wedstrijdverslagen van de TBM en CJC ploegen.

Aanstaande 20 november is er een Super Saturday, dan zullen zowel de Cubs. Junioren en de Colts bij REL spelen. Kom vooral kijken én de spelers aanmoedigen. Dat geeft ze ook een extra boost!

Dit zijn de links naar de speelschema's van de categorieën:
Heren 1
Heren 2