Seizoen is weer begonnen !!!

De eerste wedstrijden zijn weer gespeeld, de spelers van REL zijn weer los! Hopelijk gaat dit seizoen weer fantastische resultaten, nieuwe / nog betere vriendschappen en leermomenten opleveren. Op onze socials en ook hier op onze website zullen we proberen van elke wedstrijd van de Cubs, Junioren en Colts verslagjes te maken, zodat de ouders thuis ook kunnen meegenieten van de prestaties en soms ook teleurstelingen van hun kids.

Dit zijn de links naar de speelschema's van de categorieën:
Heren 1
Heren 2