- Info over REL wedstrijdtenue. Klik hier

- Klik hier voor agenda van het seizoen 2019-2020

Etten-Leur 14 april 2020

Beste Rel-leden,

Hoe gaat het met een ieder?

We hopen dat jullie en jullie naasten gezond zijn en ondanks deze moeilijke periode toch fijne paasdagen hebben beleefd.

Afgelopen week heeft het bestuur overleg gehad – uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen en deels via de digitale route- om de totale situatie op een rijtje te zetten.

We hebben een aantal zaken besproken die op dit moment nodig zijn om vast te leggen en af te ronden.We hebben besloten om het financiële boekjaar te sluiten aangezien er geen geld meer binnen zal komen en de kosten bekend zijn voor de resterende tijd tot 31 mei, de laatste dag van dit financiële boekjaar.

Een van de redenen om dit te doen is om eventueel aanspraak te kunnen maken op de financiële tegemoetkoming die de overheid beschikbaar heeft gesteld voor verenigingen, dank aan een ieder die dit bij ons heeft aangedragen om te bekijken.

Andere reden is dat we ons nu volledig op het nieuwe seizoen kunnen focussen.Dat we in de rode cijfer zullen eindigen, ondanks de eventuele bijdrage van de overheid, mag geen verassing zijn maar gelukkig is REL een financieel gezonde club, we kunnen een “stevige tackel” hebben…

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 1 juli (zet maar in jullie agenda) zullen we de cijfers met jullie delen.

Het wanneer is dus vast gelegd voor de ALV, alleen nu nog hoe we dit gaan doen….wellicht zijn de restricties om samen te komen dan nog van kracht. We zijn aan het bekijken of er dan wellicht via Teams of Skype iets te regelen valt, vooralsnog wachten we af welke maatregelen de overheid en RIVM zullen opleggen.

Ondanks dat er niet gerugbyd kan worden zijn er wel wat zaken die doorgang vinden op de club.

De accommodatie commissie gaat in volle vaart door om alle kleine en grotere klusjes op te pakken (uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand) zodat er bij aanvang van het nieuwe seizoen een clubhuis staat wat er piekfijn bij staat.

Via deze weg willen we deze heren dan nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet en drive!

Als we het dan toch over de accommodatie hebben, de verzekering heeft nog niet betaald (wordt aan gewerkt) voor de schade aan de vloer maar aangezien het clubhuis nu niet gebruikt wordt, gaan we van deze situatie gebruik maken door een nieuwe vloer te laten plaatsen.

Komende week hopen we een aantal offertes binnen te krijgen waarna er wat ons betreft snel tot leggen van de vloer overgegaan zal worden.

Sportief gezien liggen we helemaal stil, wachtend op een mededeling van de overheid dat we weer het veld op mogen.

Mocht er een bericht komen dat sporten weer mag, zullen we dit direct laten weten en gaan we met veel energie toewerken naar het aankomende seizoen.

Zoals een van de coaches zei “hopelijk hebben we een heel lange voorbereiding voor het nieuwe seizoen” ….

Enkele zaken die afgelopen tijd afgelast zijn of afgelast worden met eventuele verplaatsing:

-             de jeugdtoernooi dagen

-             de senioren trip (alternatieve data waarschijnlijk 3e weekend september)

-             de jeugd trip (nieuws over de het alternatief volgt)

-             de afsluiting seizoen ‘19-’20

-             het kampioensfeest REL heren 1 en cluster (indien mogelijk nog voor vakantie?)

De  activiteiten bij  REL voor seizoen ’20-‘21 worden snel op de website kenbaar gemaakt.

Rest mij op dit moment niets meer dan jullie namens het bestuur heel veel sterkte, geduld en goede gezondheid toe te wensen en hopelijk tot snel!

Met ovale groet,
Thierry Bayle