- Info over REL wedstrijdtenue. Klik hier

- Klik hier voor agenda van het seizoen 2019-2020

Etten-Leur, 11 maart.

Beste RELers,

Naar aanleiding van de eerder verschenen mail van de Nederlandse Rugbybond om alle rugby in en om Brabant te annuleren, hebben wij in het bestuur moeten besluiten deze lijn door te trekken en de trainingen van ALLE categorieën tot nader te bepalen datum te annuleren.
Wij betreuren ten zeerste dat we deze beslissing moeten nemen maar we staan eenmaal met de rug tegen de muur. Het bestuur zal de gang van zaken nauwlettend in de gaten houden en direct een update versturen om jullie in te lichten. Dit zal in ieder geval wekelijks gebeuren.
Het bestuur wil hierbij duidelijk maken dat dit zeer waarschijnlijk financiële en sociale consequenties zal hebben voor REL, deze zullen we te zijner tijd moeten bekijken en oplossen.

Namens het bestuur,
Met ovale groet,