- Info over REL wedstrijdtenue. Klik hier
- De volgende Ouwelullenavond is op dinsdag 5 november 2019

- Klik hier voor agenda van het seizoen 2018-2019

De rugbysport wint in Nederland enorm aan populariteit en dat is ook te merken bij Rugbyclub Etten-Leur. Het ledental stijgt en vooral jonge sporters weten steeds beter de weg naar de vereniging te vinden. Vanaf dit seizoen op een prachtige nieuwe locatie aan de Kempenerrandweg 9 in Etten-Leur. Een aantal dames heeft het initiatief genomen om vorig seizoen te komen tot de oprichting van een dames rugbyteam. Gezien de toenemende belangstelling van

ook dames voor de rugbysport, wordt dit initiatief door REL van harte ondersteund.

Lijkt het jou ook leuk om kennis te maken met de rugbysport, ben je 16 jaar of ouder en wil je wel eens zien of deze sport bij je past? Wil je samen met andere meiden de beginselen van de rugbysport onder de knie krijgen en kennismaken met deze geweldige, harde maar eerlijke teamsport? Sluit je dan aan bij de groep meiden die op dinsdag- en donderdagavond van 20.00u - 22.00uur trainen.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Cis Wegh: 06 - 44 38 28 45 of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dames_2014_10