Hieronder vindt u de bedrijven die rugbyclub Etten-Leur sponsoren. Dit gebeurt o.a. door shirtreclame, plaatsing van reclameborden langs het veld of bv in de vorm van diensten.
Door op het logo te klikken gaat u naar de site van de betreffende sponsor.

Van Leerzem - Italiaanse keukens

Werkwijze: Van idee naar ontwerp: samenwerking!

We gaan met onze ervaring en enthousiasme graag voor je aan de slag om een fantastisch mooie Italiaanse keuken voor je te ontwerpen en te plaatsen. Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een vaste beproefde werkwijze ontwikkeld.

Natuurlijk staan wij altijd open voor nieuwe ideeen en suggesties. Misschien heb je een speciaal verzoek of niet alledaags idee. Dan zijn wij vooral nieuwsgierig. Wij hebben nooit twee keer dezelfde keuken geplaatst en worden blij van noviteiten

Leerzem_3

Roels van Ginneken logo Roels & van Ginneken

Meer dan verzekeren, hypoteken en bankzaken

Accept Development

Accept is al meer dan 30 jaar actief op de Nederlandse markt met administratieve software. Enkele maanden geleden is het uiterlijk van het administratieve softwarepakket volledig onder handen genomen. Het pakket is nog gebruikersvriendelijker geworden door gebruik te maken van de Office 2007 ribbonbar en de onderdelen van het programma zijn te starten in tabbladen in plaats van losse schermen. Het wordt hiermee eenvoudiger om tussen de programma's te schakelen.
accept

Target_logo2011_NIEUW290 TARGET Exhibit & Sign

Standbouw, design, belettering, display

Verdaasdonk Strijbeek

Verkoop, verhuur, onderhoud en keuring van hoogwerkers. Verkoop en keuring van steigers. Bewerking van metaal, RVS en aluminium.
Verdaasdonk

AMS_-_Visser_B.V

AMS - Visser B.V.
Visser & Zonen B.V. bestaat sinds 1949 en is sinds jaar en dag uw betrouwbare totaalleverancier voor bouw- en asbestbenodigdheden.

AMS Limited is opgericht in 1994 en uitgegroeid tot een succesvol bedrijf op het gebied van asbestverwijdering.

AMS Limited en Visser & Zonen B.V. hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en hebben op 1 mei 2011 hun krachten gebundeld. AMS-Visser B.V. werd een feit.

AMS-Visser B.V.
Door de samenwerking zijn we behalve leverancier van producten, ook in staat om materialen in eigen beheer te laten maken waarbij de specifieke wensen van de klant worden gerespecteerd

Soton

Service voor en onderhoud van beton
SOTON

Witte_Paard_2014 Holland Hotel Het Witte Paard

Gezellig eten en drinken

Regiobank Etten-Leur

Een complete bank bij u in de buurt
RegioBank logo full colour

Bresam Bresam Heftrucks BV

In- en verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie, verhelpen van storingen en verkoop van onderdelen van vorkheftrucks.

Rotterdam Rail Feeding

Wij regelen het voor- en na transport

Door het hele land kunnen wij het voor- en natransport voor IVW erkende spoorvervoerders regelen. Op de emplacementen nemen wij dan de treinen van hen over. Ter plekke verzorgen wij al de los- en laadprocessen alsmede het rangeerwerk.

Rotterdam_rail_feeding_aangepast

avs_logo_290_avs A.V.S. Engineering BV

A.V.S. Engineering is een adviesbureau voor bouwconstructies met vele disciplines. Behalve het maken van berekeningen van beton-, staal en houtconstructies, verrichten we tevens bouwkundig tekenwerk, bouwaanvragen, bouwbegeleiding, verkooptekeningen en werktekeningen. Kortom, u kunt bij ons voor uw gehele bouwproject bij ons terecht

Ragas & Sip Expertisecentrum sport, bewegen en gezondheid

Wij geloven in doorzetters. Sporters, amateur of professioneel, zijn doorzetters. Hebben een sportmentaliteit. Zijn actief, willen verbeteren en presteren. En wij willen daarbij helpen en daaraan bijdragen. Doorzetters willen vaak sneller, beter of meer, dat willen wij ook, voor jou!
Dat willen wij omdat wij geloven in de combinatie van sport, bewegen en gezondheid. We hebben een mooie praktijk letterlijk binnen een topsport-omgeving: in het NAC-stadion! Je voelt de dynamiek en energie meteen bij binnenkomst. Bij ons kun je in principe vrij in en uit lopen, op het moment dat het jou past. Net als allerlei andere (Top)sporters. Klik op het logo voor meer informatie.

Ragas en Sip 290

Bagijn Logo 2

Bagijn Tools bv

Bagijn is het adres voor Breda en omstreken op het gebied van professionele gereedschappen en compressoren.

Minervum 7219, 4817 ZJ Breda - 076 - 514 33 99