- Info over REL wedstrijdtenue. Klik hier
- De volgende Ouwelullenavond is op dinsdag 1 mei 2018

Beste (oud)leden, sponsoren, ouders en vrienden van REL,

Vorig jaar is het 1e rugby touch toernooi voor bedrijven en ondernemingen met groot susses gelanceerd bij REL. 16 Juni zal dit een vervolg krijgen met het 2e rugby touch toernooi.

Dit jaar wordt er weer een BBQ geregeld, daarbij is er dit jaar ook de gehele dag en avond een drive-in show. Als de weergoden ons dan wederom gunstig gezind zijn kan het helemaal niet meer op!

We roepen alle leden op om bij jouw werkgever/vrienden/familie te lobby-en om zo veel mogelijk teams op de been te krijgen op deze dag. Hoe meer deelnemers, des te leuker het evenement! Mocht je geen volledig team bij elkaar kunnen krijgen, laat het ons weten, wellicht zijn er andere incomplete teams. Wij zullen jullie dan met elkaar in contact brengen.

Download hier de spelregels met inschrijfformulier en hier de flyer.